Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Zevenklapper voor Daan Mulder bij Heerle

HANDBAL - De mannen van Heerle wonnen met 29-33 in de Tweede Divisie bij Swift Helmond. Zowel de Dongense mannen als de vrouwen speelden met 26-26 exact gelijk.

Na een stroeve start ging het tempo omhoog bij Heerle en werd een 13-17 ruststand bereikt. Ook in de tweede helft haalde iedereen een voldoende. Opmerkelijk was dat Daan Mulder in het laatste kwartier zeven keer scoorde en de wedstrijd op slot gooide.

De vrouwen van Heerle verloren in de hoofdklasse bij koploper WHC in Den Haag met 16-13. Verdedigend was het super goed maar aanvallend werden er veel kansen gemist.

Nieuwegein - Dongen 26-26.
Op het laatste moment viel het kwartje voor de vrouwen van Dongen in de tweede divisie D net de goede kant op. Maar volgens trainer Martijn Verhagen leek het alsof zijn ploeg bij voorsprong het eigen spel niet meer speelde.

HMC - Hellas 21-19. HMC wist dit weekend thuis te winnen van Hellas. HMC staat verdienstelijk zesde in de hoofdklasse D.

RHV - NEA 24-14.
„We hebben geknokt en daardoor gewonnen. Het was dik verdiend.” Trainer Marco Dikse kon zijn geluk niet op. De verdediging stond goed en Dirkse werkt de komende weken hard aan de afronding.

Huissen - Dongen 26-26.
​Ook de Dongense mannen speelden net als vorige week weer doelpuntrijk gelijk. Een derde plaats ligt op de loer, maar dan moeten ze wel punten pakken tegen de teams die onder hun staan.