Yeti's Breda speelt in het blauw/wit.
Volledig scherm
Yeti's Breda speelt in het blauw/wit. © FotoMeulenhof

Yeti's speelt afgelast duel nu donderdag in Breda

De ijshockeyers van Yeti's Breda zouden afgelopen zondag de tweede wedstrijd in de eerste ronde van de play-offs in de eerste divisie spelen tegen Dragons Utrecht. Vanwege de storm ging dat duel niet door. Er is nu een nieuwe datum: donderdag 13 februari om 20.45 uur. 

En de locatie wordt gewijzigd. De wedstrijd zou zondag in Tilburg worden afgewerkt; maar donderdag is Breda de plaats van handeling. Dat heeft te maken met de beschikbare ijstijd. 

Best-of-two

Yeti's heeft de uitwedstrijd bij Dragons met 0-4 gewonnen. Aangezien de eerste ronde in een best-of-two-concept wordt afgewerkt, wordt donderdag duidelijk welk van de twee teams door gaat naar de volgende ronde. Voor Yeti's volstaat een nederlaag met drie doelpunten. 

Heerenveen

Als de Bredase ijshockeyers zich naar verwachting plaatsen voor de tweede ronde, dan wacht daarin een ontmoeting met het eerstedivisieteam van Flyers Heerenveen. De Friezen wonnen hun eerste wedstrijd tegen Red Eagles Den Bosch met 14-0. De Bosschenaren hebben zich afgemeld voor het tweede duel.