Volledig scherm

Wim van Houwelingen (Bredase RC) nieuwe leider in clubheldenklassement

ETTEN-LEUR - De clubheldenverkiezing van BN DeStem heeft een nieuwe leider. Wim van Houwelingen van de Bredase Rugbyclub heeft de koppositie overgenomen van Manfred Smout van SC Welberg.

Van Houwelingen heeft inmiddels 262 stemmen achter zijn naam, 51 meer dan Simon van Tilburg van vv Baronie, die op de tweede plaats staat. De vorige lijstaanvoerder, Manfred Smout, is gezakt naar de derde plek met 209 stemmen.

De verkiezing duurt nog tot en met woensdag 16 november. Die dag kunnen er tot 24.00 uur nog personen worden genomineerd en stemmen worden uitgebracht.

Clubhelden | Stem op je favoriete clubheld en win! Ga naar bndestem.nl/clubhelden

Heeft jouw vereniging ook een echte clubheld? Laat het ons weten. Ga naar bndestem.nl/clubhelden, nomineer en stem op jouw held. Wie weet wint je club dan wel 10.000 euro. Als je nu stemt maak je zelf kans op een Ford Fiesta. Stemmen kan tot en met 16 november.

Op 21 november maakt de redactie bekend wie de titel BN DeStem Clubheld in de wacht sleept. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen, het gemiddelde rapportcijfer en de motivatie (aantal stemmen is dus niet per se doorslaggevend).

De BN DeStem winnaar strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' en de hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn of haar club.

Volledig scherm
Clubhelden BN deStem