Volledig scherm
De vrouwen van Kraftwell Symmachia (op de foto v.l.n.r. Eefje Harmsen , Denise van Rietschoten , Nienke Compagne en Esther Verbraak) zijn kampioen.

Vrouwen Kraftwell Symmachia kampioen, duel Zuvo gestaakt

De derde set van Cegelec Zuvo naderde zijn einde totdat een gil door merg en been Onder de Mast klonk.

MANNEN
TWEEDE DIVISIE D
Hovoc - Spie/De Burgst 3-1.
,,We moeten heel blij zijn met dit punt. Dit kan tegen Fusion (slotduel, red.) het verschil gaan maken in de strijd om directe handhaving", zei trainer-coach Ans de Graag.

Kraftwell Symmachia - VC Landgraaf 1-3.
Kraftwell Symmachia was geen schim van de ploeg die de afgelopen weken goed spel liet zien. "De eerste twee sets waren slecht. Iedereen liet het wel even lopen en geen moment zaten we goed in de wedstrijd",vertelde Symmachia-coach Bart van Driel.

DERDE DIVISIE A
Cegelec Zuvo - Voleco 2-0 afgelast.
,,De derde set was nagenoeg binnen (22-9, red.) tot we die gil hoorden", zei trainer-coach Huub van Caam over de ernstige knieblessure van de Voleco-middenaanvaller. Daarna werd diens vader onwel, maar hij krabbelde weer op. ,,Sommigen stonden met tranen in de ogen dus we besloten te staken."

VC Wik Groot-Ammers 2 - Jola Olympus 3-1.
,,Eigenlijk moesten we vier of vijf punten halen om zicht te houden op directe handhaving. Maar de zenuwen en een beter WIK gooiden roet in het eten", stelde trainer-coach Floran Zwegers.

DERDE DIVISIE B
TFC / Coppens Warenhuis - Atak'55 0-4.
,,Niet goed, wel degelijk", vond trainer-coach Jack Koppers. ,,De setstanden (23-25, 25-27, 23-25, 17-25, red.) gaven aan dat het spannend was, maar eigenlijk waren we geen moment in gevaar geweest."

VROUWEN
EERSTE DIVISIE A
IMS/Voltena - VC Wik Groot-Ammers 4-0. 
,,Die twee sets tegen VoCASA (genoeg voor de titel, red.) moeten we met deze vorm kunnen halen", zei trainer-coach Jo Rullens, die de vierde set 'perfect' noemde (25-9).

DERDE DIVISIE A
Next Volley Dordrecht - Spie/De Burgst 3-1.
,,Handhaving is een mooi afscheidscadeau", zei trainer-coach Chris Konings, die afzwaait. Hij had geen wisselmogelijkheden en dat brak zijn ploeg op. 

Volley Tilburg 4- Kraftwell Symmachia 2-3.
Kraftwell Symmachia begon heel goed aan de kampioenswedstrijd, viel daarna ver terug, maar herpakte zich op tijd. ,,Tilburg speelde alles-of-niets en deed dat niet slecht. Daarnaast speelden we met de spanning van de kampioenswedstrijd", vertelde Kraftwell Symmachia-coach René van Nielen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement