Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Vreugde en verdriet bij Kraftwell, ROWI wint eenvoudig

VOLLEYBAL - Een lach en een traan dit weekend bij Kraftwell Symmachia. De mannen wonnen met 3-2 van Skunk, de vrouwen verloren met 3-1 van SAMOS.

VROUWEN TWEEDE DIVISIE D
SAMOS - Kraftwell Symmachia 3-1.

"We mogen blij zijn met een punt", vertelt Kraftwell-coach René van Nielen na de 3-1 nederlaag, "Vooral de tweede en derde set waren dramatisch. We hebben geen moment aanspraak op de overwinning kunnen maken". Van Nielen zag zijn vrouwen zoeken naar houvast: "Het leek wel of we voor het eerst met elkaar in het veld stonden".

MANNEN TWEEDE DIVISIE D
Kraftwell Symmachia - Skunk 3-2.

​De mannen van coach Roeland Appels wonnen 3-2 na een 2-0 achterstand in sets. "De tegenstander strafte onze fouten in de eerste twee sets goed af. Daarna ging onze service beter lopen en dankzij de steun van het publiek hebben we de overwinning uit het vuur gesleept".

DERDE DIVISIE A
ROWI - WHV 3-1.

​ROWI wint eenvoudig van WHV met 3-1. "De eerste set ging alles mis wat er mis kon gaan", vertelt Werner Lambert na afloop. "Maar daarna wonnen we vrij makkelijk. De tweede set zijn we niet in de problemen geweest, de derde kwamen we op een ruime achterstand maar dit wisten we op tijd om te draaien en in de vierde set zijn we ook nooit in de problemen gekomen". De thuisploeg moest het doen zonder de afwezige Dave van Meer en Thijs Meesters maar dit werd goed opgevangen.