Lennart Smits (rechts) van Etten-Leur houdt zijn tegenstander van Roomburg van de bal.
Volledig scherm
Lennart Smits (rechts) van Etten-Leur houdt zijn tegenstander van Roomburg van de bal. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Vliegende start hockeyers Etten-Leur blijkt geen garantie voor winst, Breda geeft zege weg in slotfase

hockeyDe mannen van hockeyclub Etten-Leur hebben hun duel in de eerste klasse B tegen Roomburg met 2-2 gelijk gespeeld. Uiteindelijk kon de ploeg daarmee tevreden zijn, in de slotfase had er gewonnen kunnen worden, maar ook aan de andere kant waren er kansen. Wel verzuimt Etten-Leur de koppositie terug te pakken, die het een week eerder op doelsaldo kwijtgeraakt was. De drie punten gingen in de Overgangsklasse nipt aan de hockeymannen van Breda voorbij toen Hilversum in de laatste minuten de 3-3 maakte.

 1. Positieve coronatest Inge van der Heijden roept vragen op over betrouwbaarheid pcr-test: ‘Ze heeft ook antistoffen’
  coronatest

  Positieve coronatest Inge van der Heijden roept vragen op over betrouw­baar­heid pcr-test: ‘Ze heeft ook antistof­fen’

  De positieve coronatest van Inge van der Heijden roept vragen op over de betrouwbaarheid van de zogenaamde pcr-test. De 21-jarige Brabantse voelt zich niet ziek, maar blijkt wel antistoffen tegen het virus in haar lichaam te hebben. Eerder deze week liet de directeur van het testlab Eurofins na aanleiding van meerdere vals-positieve test in de sportwereld al weten dat een oude ‘doorgemaakte infectie’ ook een positieve resultaat kan opleveren.
 2. Twins ziet duel gestaakt worden in drieluik en klimt naar vierde plaats
  honkbal

  Twins ziet duel gestaakt worden in drieluik en klimt naar vierde plaats

  Met overmacht won Twins de thuiswedstrijd tegen Quick met 9-1 via zeventien honkslagen en elf man die op de honken achterbleven. De uitslag had hoger uit moeten vallen. Een dag later brak het niet kunnen scoren de Oosterhouters op. Nu bleven dertien slagmensen geparkeerd op de honken, werd maar driemaal gescoord en onnodig met 7-3 verloren. Die ene winstpartij is wel goed voor een klim naar de vierde play-off plaats op de ranglijjst.