Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Sohier © ron magielse / pix4profs

Ulvenhoutse golfster Sohier beleeft topzomer: 'Plaatje ziet er prima uit'

Golfster Anouk Sohier (19) uit Ulvenhout beleeft een succesvolle zomer. Ze won het Dutch Junior Open en vorige week kwam daar een toernooi in Frankrijk bij. 

Dit weekend is Anouk Sohier één van de favorieten op het Dutch Ladies Championship in Valkenswaard. Op de banen van Toxandria in Molenschot won Sohier op 21 juli met overmacht het Dutch Junior Open. Het leverde het 19-jarige toptalent een wildcard op voor de Ladies South African Tour. Vorig weekend was Sohier opnieuw goed op dreef en won ze de Grand Prix de La Baule in Frankrijk. De studente commerciële economie aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg mag dus erg tevreden zijn.

  1. Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    De 63ste plaats op het EK cross country ‘onder 23' was niet wat Manuel de Backer in gedachte had toen hij gistermorgen aankwam op de Beekse Bergen. ,,Dit doet echt pijn", zei de Thor-atleet uit Essen dan ook toen hij iets meer dan twee minuten na de Franse winnaar Jimmy Gressier over de streep was gelopen. ,,Omdat het zo dicht bij huis is, waren veel mensen voor mij naar hier gekomen en dan lukt het me gewoon niet om er alles uit te persen.”