Volledig scherm
Glaskoning Twins. © Foto: Ramon Mangold

Twins speelt weer gelijk, vierde plaats verstevigd

Evenals vorige week heeft de Glaskoning Twins een gelijkspel behaald. Bij HCAW werd het 4-4. 

Tot aan de zevende inning werd er sterk verdedigd met de Japanse werper Shogo Nagashima ( 1-1-5-2 na 6 1/3 inning) aan het hoofd. De Japanner laat de laatste wedstrijden zien dat hij geschikt is voor de startersrol. Tot aan de zevende inning was hij niet te passeren en verdedigde de 0-2 voorsprong via runs van uitblinker Jarreau Martina, na een veldfout in de derde inning, en Jamie Verheyleweghen, die Dennis de Quint binnen sloeg. 

Jammer dat diezelfde De Quint als korte stop in de zevende inning in de fout ging. HCAW ging daarop door en scoorde viermaal in die inning op rij. In de laatste inning kwamen de Oosterhouters goed terug. Martina sloeg Max Kops en Christopher Ge binnen. 

Thijs Steenwijk kreeg hulp via een dubbelspel in de laatste Bussumse slagbeurt en zo bleef het 4-4. De tijd zat er op en er werd niet aan een verlenging begonnen. Zaterdag is de thuiswedstrijd. Het ene punt verstevigde wel de vierde plaats op de ranglijst daar concurrent DSS verloor.

  1. Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’

    De 63ste plaats op het EK cross country ‘onder 23' was niet wat Manuel de Backer in gedachte had toen hij gistermorgen aankwam op de Beekse Bergen. ,,Dit doet echt pijn", zei de Thor-atleet uit Essen dan ook toen hij iets meer dan twee minuten na de Franse winnaar Jimmy Gressier over de streep was gelopen. ,,Omdat het zo dicht bij huis is, waren veel mensen voor mij naar hier gekomen en dan lukt het me gewoon niet om er alles uit te persen.”