Tessa ter Sluis op archiefbeeld.
Volledig scherm
Tessa ter Sluis op archiefbeeld. © Juan Vrijdag / DCI Media

Tessa ter Sluis wordt derde op NK Squash na overwinning op nummer vier van Nederland

Tessa ter Sluis heeft het NK Squash toch nog met eremetaal afgesloten. De uit Sint Willibrord afkomstige Ter Sluis werd zaterdag uitgeschakeld, maar speelde vandaag nog om de derde en vierde plek. Ze versloeg Daniek Krukkert: 13-11, 11-8 en 11-1.

 1. Bokskampioen Luuk Elzinga vindt zijn vuur terug in Antwerpen: ‘Vertrouwen in mijn lichaam en geest is terug’

  Bokskampi­oen Luuk Elzinga vindt zijn vuur terug in Antwerpen: ‘Vertrouwen in mijn lichaam en geest is terug’

  ,,Na de eerste ronde wist ik het eigenlijk al: niet tegen gekke stoten aanlopen, geen gekke dingen doen en de wedstrijd easy going uitboksen.” En zo gedacht, zo gedaan; na drie ronden te hebben gedomineerd was de jury unaniem en mag de Steenbergse Luuk Elzinga (21) zich weer Nederlands kampioen in het Elite A-veld onder de 60 kilo noemen. ,,Deze prijs heeft me het vertrouwen in lichaam en geest teruggegeven.”
 2. Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’
  gtc rally

  Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’

  Hans Weijs jr. en zijn navigator Bjorn Degandt reden zaterdagavond in hun Ford Fiesta onbedreigd naar de zege in de GTC Rally. ,,Alleen op de laatste proef was het toch nog even schrikken", liet Weijs na afloop weten. De verstralers op de motorkap klapten plots om. ,,Keek ik recht in die lampen.” De voorsprong op nummer twee Bob de Jong was echter groot genoeg om zonder zorgen naar het finishpodium te rijden.