In het Rat Verlegh Stadion zaten afgelopen maandag 3843 bezoekers. Tot 2003 heette de Bredase voetbaltempel nog Fuji Film Stadion.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Rat Verlegh Stadion zaten afgelopen maandag 3843 bezoekers. Tot 2003 heette de Bredase voetbaltempel nog Fuji Film Stadion. © BSR Agency

Sponsornamen in de sport: begrijpelijk, maar soms wel oerlelijk

columnTerwijl de coronacijfers elke dag oplopen draait de sportwereld alweer bijna als vanouds. In Frankrijk rijdt dagelijks een stoet wielrenners langs drommen gemaskerde toeschouwers. In Breda maakten 3843 bezoekers bij de thuiswedstrijd van NAC tegen FC Den Bosch maandag voor 15.000 man herrie. Restricties zijn er wel, maar de sportshow gaat gewoon door. Voorlopig dan toch.

  1. Daan Vansintmaartensdijk pakt sluitstuk; Timo de Jong eindwinnaar
    woensdrechtse wielerzomer

    Daan Vansint­maar­tens­dijk pakt sluitstuk; Timo de Jong eindwin­naar

    De aanval loonde zaterdagavond in Huijbergen, waar de Woensdrechtse Wielerzomer van vijf coronakoersen werd afgesloten. Daan Vansintmaartensdijk (22) rondde in het grensdorp een aanval van 80 kilometer succesvol af. In de eindspurt kreeg hij zijn medevluchter Jarno Gmelich Meijling op de knieën. Het eindklassement van de Wielerzomer ging naar Timo de Jong, wiens leidende positie niet meer in gevaar kwam.