Sjoukje Dijkstra verrast Lindsay van Zundert in Den Haag met de naar haar vernoemde trofee, een bos bloemen en een cheque van 500 euro.
Volledig scherm
Sjoukje Dijkstra verrast Lindsay van Zundert in Den Haag met de naar haar vernoemde trofee, een bos bloemen en een cheque van 500 euro. © SKN

Sjoukje Dijkstra Trofee voor Lindsay van Zundert

kunstrijdenLindsay van Zundert mocht dinsdag in Den Haag de Sjoukje Dijkstra Trophy in ontvangst nemen. Het is prijs voor de beste Nederlandse kunstrijdster van het jaar. Oud-olympisch kampioene Sjoukje Dijkstra kwam hoogstpersoonlijk naar Den Haag om het 16-jarige Etten-Leurse talent de naar haar vernoemde glazen bokaal te overhandigen.

  1. ‘Alfred Schreuder: als speler én assistent een topper, als hoofdtrainer in de slangenkuil niet te benijden’
    PREMIUM
    column

    ‘Alfred Schreuder: als speler én assistent een topper, als hoofdtrai­ner in de slangen­kuil niet te benijden’

    Zeker voor NAC-begrippen was Alfred Schreuder een absolute vedette. Aanvoerder in de kleedkamer, strateeg tussen de lijnen, verlengstuk van zijn trainer. Toen al. Een toptrainer in spe, daar was iedereen het wel over eens. Vaak riep hij in de warming-up de basisspelers bij elkaar en veranderde hij ter plekke de tactiek, vrijwel altijd had de alwetende Alfred het bij het rechte eind.