Sjoukje Dijkstra verrast Lindsay van Zundert in Den Haag met de naar haar vernoemde trofee, een bos bloemen en een cheque van 500 euro.
Volledig scherm
Sjoukje Dijkstra verrast Lindsay van Zundert in Den Haag met de naar haar vernoemde trofee, een bos bloemen en een cheque van 500 euro. © SKN

Sjoukje Dijkstra Trofee voor Lindsay van Zundert

kunstrijdenLindsay van Zundert mocht dinsdag in Den Haag de Sjoukje Dijkstra Trophy in ontvangst nemen. Het is prijs voor de beste Nederlandse kunstrijdster van het jaar. Oud-olympisch kampioene Sjoukje Dijkstra kwam hoogstpersoonlijk naar Den Haag om het 16-jarige Etten-Leurse talent de naar haar vernoemde glazen bokaal te overhandigen.

  1. Push zet knop goed om na gigantische uithaal
    hockey

    Push zet knop goed om na giganti­sche uithaal

    Een bijzondere uitslag was het een week geleden, de 1-15 uitzege van de hockeysters van Push een week geleden bij Zwolle. Op dat moment reden voor euforie, maar afgelopen week stond de training wel in het teken van waakzaamheid en scherp blijven. Want thuis tegen Wageningen zou de teller gewoon weer op nul beginnen. De knop werd uiteindelijk goed omgezet, na in de eerste twee kwarten met moeite een 1-0 voorsprong te hebben opgebouwd, werd na rust Wageningen alsnog met 4-0 aan de kant gezet.