Tim van Rijthoven tijdens de kwalificatie voor Rolan Garros - (hol) - RIJTHOVEN/COUACAUD
Volledig scherm
Tim van Rijthoven tijdens de kwalificatie voor Rolan Garros - (hol) - RIJTHOVEN/COUACAUD © ANP / Presse Sports

Roosendaalse tennisser Van Rijthoven gaat voor stuntje op Libéma Open: ‘Ik ben die wildcard waard’

Roosendaler Tim van Rijthoven (25) is van plan om te stunten op de Libéma Open in zijn Brabant. ,,Ik sta wat relaxter op de baan, kan het beter relativeren. Daardoor accepteer ik mijn fouten wat makkelijker.”

 1. Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’
  gtc rally

  Hans Weijs jr knalt naar de zege in GTC Rally: ‘We gingen er vol op’

  Hans Weijs jr. en zijn navigator Bjorn Degandt reden zaterdagavond in hun Ford Fiesta onbedreigd naar de zege in de GTC Rally. ,,Alleen op de laatste proef was het toch nog even schrikken", liet Weijs na afloop weten. De verstralers op de motorkap klapten plots om. ,,Keek ik recht in die lampen.” De voorsprong op nummer twee Bob de Jong was echter groot genoeg om zonder zorgen naar het finishpodium te rijden.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’