Winnaar Ronald Cockx
Volledig scherm
Winnaar Ronald Cockx © Bep Tielemans

Ronald Cockx wint Hoevense Polderloop

Als vroege voorbereiding op de Zevenheuvelenloop komend najaar, koos Ronald Cockx van DJA uit Zundert voor de langste afstand bij de Hoevense Polderloop: 15 kilometer. Cockx snelde tot halverwege samen met Jeroen van Damme (THOR) door de polder, voerde daarna het tempo op en kon dit handhaven. Hij finishte in een prima winnende tijd van 49.15 minuten. 

 1. Hoe een basketbalclub uit Den Bosch, die zes jaar geleden bijna dood was, op weg is om Europa te veroveren
  PREMIUM

  Hoe een basketbal­club uit Den Bosch, die zes jaar geleden bijna dood was, op weg is om Europa te veroveren

  Terwijl de rest van de wereld in de ban is van het WK voetbal in Qatar, probeert een groepje basketballers uit Den Bosch woensdagavond in Estland om een ronde verder te komen in de Europe Cup. Waar komt het nieuwe succes vandaan bij de roemruchte club die in 2016 maar ternauwernood ontsnapte aan een faillissement? Een verklaring aan de hand van drie belangrijke succesfactoren.
 2. SCO pakt eerste periodetitel na zege op DVVC
  PREMIUM
  ZATERDAG 4D

  SCO pakt eerste periodeti­tel na zege op DVVC

  SCO is winnaar geworden van de eerste periodetitel door met 1-2 te winnen van DVVC. De ploeg uit Oosterhout had hiervoor de troeven niet in eigen hand, maar was afhankelijk van het resultaat van RFC tegen GSC/ODS. RFC voerde immers de ranglijst aan met een punt voorsprong op SCO. Maar het team van Stefan Brok kwam tegen GSC/ODS niet verder dan 2-2 en moest daardoor de eerste prijs van het seizoen aan de Oosterhoutse concurrent laten.