Barry van Beers, hier in actie bij de laatste editie van het Kersttoernooi in Zundert, is in Egypte doorgedrongen tot de laatste dag van de kwalifcaties.
Volledig scherm
Barry van Beers, hier in actie bij de laatste editie van het Kersttoernooi in Zundert, is in Egypte doorgedrongen tot de laatste dag van de kwalifcaties. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Rijsbergenaar Barry van Beers gaat verder in de kwalificaties van de World Cup driebanden in Egypte, Ludo Kools uit Hoogerheide niet

Barry van Beers is doorgedrongen tot de laatste dag van de kwalificaties van de World Cup driebanden in Sharm-el-Sheikh. De Rijsbergse biljarter won dinsdag allebei zijn partijen in de Egyptische badplaats.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.