Volledig scherm
Een kopgroepje verlaat de atletiekbaan anderhalve ronde na de start bij de Pagnevaartloop. © Bep Tielemans

Ricardo Sint Nicolaas pakt met winst Pagnevaartloop vierde zege in WBLC-klassement

De goed bezochte Pagnevaartloop over 10 kilometer is woensdagavond gewonnen door Ricardo Sint Nicolaas van AV Flakkee in 34.43 minuten. Hij boekte zijn vierde zege in het WBLC-klassement dit seizoen. 

Barry van Beers van de organiserende atletiekvereniging AVO’83 kwam een minuut later als tweede binnen, gevolgd door Roel van Nes van AV Standdaarbuiten en Gerbert van den Biggelaar (AVO’83). 

De afstand bleek dik 500 meter langer dan 10 kilometer. Petra Bruijs (Spado) won overall bij de vrouwen in 44.34, gevolgd door José van der Linden (Achilles) en Liset van Oosterhout (AVO’83).

  1. Zwart-Wit faalt in afwerking tegen Warande, strafcorner nekt Etten-Leur
    hockey

    Zwart-Wit faalt in afwerking tegen Warande, strafcor­ner nekt Et­ten-Leur

    De vrouwen van hockeyclub Etten-Leur hebben in een spannend duel met 0-1 verloren van Westland. De gasten bleken uiteindelijk net wat effectiever met de strafcorner. Effectiviteit in de strafcorners ontbrak eveneens bij Zwart Wit op bezoek bij Warande. Maar liefst acht strafcorners kreeg Zwart Wit in Oosterhout. Toch slaagde de formatie van Rutger Klein er niet in om hieruit te scoren en speelde het doelpuntloos gelijk tegen Warande.