Volledig scherm
Archiefbeeld HC Tilburg - Push. © Beeld Werkt

Push zeker van promotieklasse na winst in derby tegen HC Tilburg

De vrouwen van Push zijn na de 3-0 thuiszege in de derby tegen Tilburg zeker van een plaats in de promotieklasse van komend seizoen. Bovendien houdt de ploeg hoop op een plaats bij de bovenste twee, wat het spelen van play-offs betekent.

In de eerste helft was Push duidelijk beter dan de gasten uit Tilburg, maar alleen na een kwartier spelen wist Joosje Rijpstra te scoren. In de tweede helft zetten de gasten aanvankelijk druk en werden ze eenmaal gevaarlijk uit een strafcorner. Push herpakte zich hierop, maar er waren wederom veel kansen nodig.

In de slotfase betekenden doelpunten kort na elkaar van Marleen Jochems en wederom Joosje Rijpstra alsnog verdiend de beslissing, waarmee Push het dus op eigen veld beter deed tegen een Tilburgse tegenstander, dan NAC.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpuntrijk gelijkspel bij Tempo
    hockey

    Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpunt­rijk gelijkspel bij Tempo

    De vrouwen van hockeyclub Breda hebben in de eerste klasse B tegen streekgenoot Warande hun eerste nederlaag geleden. Op eigen veld werd het 0-2. De mannen van Breda en Zwart-Wit kwamen tot winst. De vrouwen van hockeyclub Etten-Leur hebben hun eerste zege beet van 2019, waarmee ze in het spoor blijven van de bovenste twee plaatsen. De mannen verloren jammerlijk in en tegen Rijswijk.