Volledig scherm
Pelikaan-hockeymannen © peter van trijen/pix4profs

Promotie dichtbij voor Pelikaan

hockeyDe mannen van hockeyclub Pelikaan zijn nog één zege verwijderd van promotie naar de tweede klasse. Als zondag het slotduel thuis tegen MOP gewonnen wordt, is na lange tijd een plaats in de tweede klasse zeker.

MANNEN
DERDE KLASSE A
Vlijmen - Pelikaan 1-4 (1-2).
De Roosendalers hadden moeite voor rust met het trage zandveld, maar waren wel sterker. Na de pauze werd het duel verdiend beslist. Bas Vissers (3x) en Daniël Verstraten scoorden.

Tempo - Drunen 0-5 (0-2).
De enig overgebleven concurrent voor Pelikaan won in Bergen op Zoom met effectief hockey. Tempo wilde wel, maar moest na rust risico's nemen achterin. Dat liep niet goed af.

Zevenbergen - Shot 1-7 (0-2).
Zevenbergen was gastheer voor de kampioenswedstrijd van de Tilburgse studenten. Na de pauze leek Julius Bonnet het nog even spannend te maken, maar de lijstaanvoerder liep alsnog uit.

VROUWEN
DERDE KLASSE A
Pelikaan - Hoeksche Waard 3-2 (0-0).
Pelikaan had wederom moeite met scoren, maar trok de winst na rust wel verdiend naar zich toe. Aanvoerster Sophie Vromans maakte er twee, in de slotfase werd Manouk Voogt matchwinner.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement