Volledig scherm
Juriena de Vries op archiefbeeld. © peter van trijen/pix4profs

Podiumplaatsen Bredase Zwemloop voor sportief setje

De grootste beker van de succesvolle Bredase Zwemloop is in het bezit gekomen van Juriena de Vries. Na 1000 meter zwemmen en 10 kilometer hardlopen bleek de Bredase sportvrouw ruim twee minuten sneller dan de concurrentie.

Bij de mannen greep haar vriend Rob Musters ook een trofee bij de wedstrijd van Triathlon Vereniging Breda (TVB) . Musters finishte achter de sterke Belg Jeroen Vandael als tweede. ,,We wonen nog maar kort in Princenhage, het wordt nu wel tijd om een prijzenkast te kopen”, lacht de winnares. Haar partner was vooral blij dat er veel Vlamingen meededen. ,,Stel je voor, zonder hen had ik totaal geen tegenstand gehad.” De tegenstand van Lars Baeyens uit Wechelderzande was hij na drie loopronden al kwijt. De bedroefde Belg verweet zijn vroegtijdig uitvallen aan zijn moeder. ,,Waarom maakt zij de dag voor de wedstrijd ribbetjes, ik heb overal steken.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpuntrijk gelijkspel bij Tempo
    hockey

    Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpunt­rijk gelijkspel bij Tempo

    De vrouwen van hockeyclub Breda hebben in de eerste klasse B tegen streekgenoot Warande hun eerste nederlaag geleden. Op eigen veld werd het 0-2. De mannen van Breda en Zwart-Wit kwamen tot winst. De vrouwen van hockeyclub Etten-Leur hebben hun eerste zege beet van 2019, waarmee ze in het spoor blijven van de bovenste twee plaatsen. De mannen verloren jammerlijk in en tegen Rijswijk.