Britt Knaven: 'Zonder die domme actie van een ander, was ik goed gefinisht.'
Volledig scherm
PREMIUM
Britt Knaven: 'Zonder die domme actie van een ander, was ik goed gefinisht.' © Cor Vos

Ook Britt Knaven ondanks alle pijn gegrepen door Parijs-Roubaix: ‘In april sta ik zeker weer aan de start’

parijs-roubaixDe poort was nog niet gesloten, maar toch kwam Britt Knaven (21) zaterdag op het einde van de eerste vrouweneditie van Parijs-Roubaix iets te laat aan op de wielerbaan van Roubaix. ,,Omdat één renster een domme fout maakt, sta ik niet in de uitslag. Dat is het enige jammere van deze dag", zo keek de oudste dochter van oud-Roubaix-winnaar Servais Knaven terug op de dag waar ze zo lang naar had uitgekeken.

 1. Scorende Bredanaar Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoetbal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’
  PREMIUM

  Scorende Bredanaar Saadouni in extase na stunt bij opening op EK zaalvoet­bal: ‘Er kwam bij mij heel veel spanning en emotie vrij’

  Lang twijfelde zaalvoetballer Oualid Saadouni (33) of hij nog wel aan het EK in eigen land wilde deelnemen. De thuissituatie met zijn zoon Uwais, die een beperking heeft, nam dusdanig veel tijd in beslag dat de Bredanaar daarvoor zijn vrouw Chaimae niet alleen wilde laten opdraaien. Zijn echtgenote gunde haar man het EK echter ten volle en moedigde hem aan om toch te gaan.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.