De trainers van On Tour, boven (v.l.n.r.): Annemieke van Sambeek, Margo Span, Annemarie Mikkers, Willem Jan van Hulst. Op de grond: Jochem Mol, Rik van Gerwen en Benjamin Reek. Coördinator Tim Oosting ontbreekt.
Volledig scherm
PREMIUM
De trainers van On Tour, boven (v.l.n.r.): Annemieke van Sambeek, Margo Span, Annemarie Mikkers, Willem Jan van Hulst. Op de grond: Jochem Mol, Rik van Gerwen en Benjamin Reek. Coördinator Tim Oosting ontbreekt. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

On Tour wil dé tennisopleiding van Nederland worden: ‘Volgende stap is top 100-speler afleveren’

De Brabantse tennisscholen Van Hulst en Amjoy gaan samen nieuwe toppers opleiden. Met On Tour komt er een nieuw overkoepelend samenwerkingsverband. ,,Samen willen we dé tennisopleiding van Nederland worden.”

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

 2. Samenvatting | AZ deelt dreun uit aan Feyenoord in spannende topper
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | AZ deelt dreun uit aan Feyenoord in spannende topper

  24 januari