Maddie Hinch doet bij HC Tilburg veel meer dan ballen tegenhouden: ,,Er zijn zoveel manieren om impact te hebben op een team."
Volledig scherm
PREMIUM
Maddie Hinch doet bij HC Tilburg veel meer dan ballen tegenhouden: ,,Er zijn zoveel manieren om impact te hebben op een team." © Ramon Mangold/Pix4Profs

Olympisch goud maakte van Tilburg-keepster Maddie Hinch nog geen supervrouw: ‘Door die irreële verwachtingen werd het in mijn hoofd een puinhoop’

Hockeykeepster Maddie Hinch eist van zichzelf niet meer dat ze een superheld moet zijn. Wel dat ze zich aan regel nummer één houdt: genieten van wat je doet. Dat lukt de 33-jarige Engelse, die kampte met een burn-out en depressie, bij HC Tilburg boven verwachting goed.

  1. Marlene de Boer is in Oud Gastel de kers op de triatlontaart: ‘Ik ben diep gegaan’

    Marlene de Boer is in Oud Gastel de kers op de triat­lontaart: ‘Ik ben diep gegaan’

    Na jaren van annuleringen was er weer eens een triatlonfeest in Oud Gastel afgelopen weekend. Daar werd een volwaardige triatlonweek afgewerkt. Het hoogtepunt van deze Verwer en Janssen triatlon vond zaterdag op de slotdag plaats. Op het Wim van den Broekplein finishten enkele van de beste sporters van Nederland na hun wedstrijd over 1300 meter zwemmen, 60 kilometer fietsen en 14 kilometer hardlopen.