Servais Knaven organiseert het NK tijdrijden voor junioren en nieuweling, wat zal starten aan de Wouwerdries in Chaam. Links het stuk van de straat waar de start plaatsvindt.
Volledig scherm
PREMIUM
Servais Knaven organiseert het NK tijdrijden voor junioren en nieuweling, wat zal starten aan de Wouwerdries in Chaam. Links het stuk van de straat waar de start plaatsvindt. © Pix4Profs / Johan Wouters

NK tijdrijden voor junioren: ‘buitenom’ van Chaam naar Ulvenhout

NK tijdrijdenIJs en corona dienende wordt zondag 13 september het NK tijdrijden voor junioren en nieuwelingen afgewerkt tussen Chaam en Ulvenhout. Oud-prof Servais Knaven is de initiator van de titelstrijd.

  1. Nieuwelingen Vos en Kemp nu al waardevol voor foutloos Twins

    Nieuwelin­gen Vos en Kemp nu al waardevol voor foutloos Twins

    Twins is het seizoen uitstekend met een 'sweep' begonnen. Alle drie de duels werden in winst omgezet tegen Storks. Uit werd het 4-12 en 1-7. In Oosterhout ging het moeizamer en werd de 5-3 in de laatste innings over de streep getrokken door twee fraaie dubbelspelen van de jonkies Mick Vos en Tyriq Kemp. Dit van Neptunus afkomstig duo bewijst nu al een aanwinst voor de ploeg van coach Jeffrey Arends, want ook aanvallend sprongen zij er uit. Twins heeft als enig team geen punt verspeeld.