Max van der Pas uit Elsendorp bokst op 9 december in Gemert zijn laatste partij.
Volledig scherm
PREMIUM
Max van der Pas uit Elsendorp bokst op 9 december in Gemert zijn laatste partij. © René Manders/DCI Media

Na 15.000 klappen vindt Max van der Pas het genoeg geweest: ‘Ik wil later wel fatsoenlijk leven’

Nog één keer stapt hij in de ring en dan zit het er écht op voor Max van der Pas. Het overlijden van een goede vriend leerde hem dat er meer in het leven is dan boksen. Zoals zijn zoontje Dai, voor wie hij de sport nu opgeeft: ,,Het was intens.”

 1. Droogvissen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal
  PREMIUM
  COLUMN

  Droogvis­sen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal

  Als komende zondagmiddag in Hoogerheide de strijd om de wereldtitels veldrijden losbarst, wordt vlakbij, aan de andere kant van de grens in Zwijndrecht, hard getraind voor een heel ander WK. Dat van het droogvissen, komende zomer in Tunesië. Ene Erik probeert er op een grote groene weide zijn vishaakje zo ver mogelijk weg te werpen. ‘Mensen vragen soms wat ik aan het doen ben. Karpers vangen, zeg ik dan. Graskarpers. Sommigen geloven het nog ook’, vertelde hij deze week op de radio.
 2. Giedo van der Garde 'knokte' om Job van Uitert in zijn team te krijgen, nu gaat de Dongenaar een van de grootste races van het jaar rijden
  PREMIUM

  Giedo van der Garde 'knokte' om Job van Uitert in zijn team te krijgen, nu gaat de Dongenaar een van de grootste races van het jaar rijden

  Dongenaar Job van Uitert (25) rijdt komend weekend een van de meest iconische races van het jaar. De coureur is op voorspraak van ex-Formule 1 -coureur Giedo van der Garde bij het team gehaald om de 24 uur van Daytona te rijden. In interview met Van der Garde en Van Uitert. ,,Ik hoop dit keer wel in actie te kunnen komen, mijn vorige keer hier was dramatisch.”