Volledig scherm
Melvin de Leeuw (rechts) in duel met een verdediger van FC Zwolle in zijn tijd bij RBC. foto Robert van den Berge

Melvin de Leeuw naar Thailand

VOETBAL - Melvin de Leeuw vervolgt zijn voetballoopbaan in Thailand. De 26-jarige voetballer uit Bergen op Zoom heeft een contract getekend dat hem voor een jaar verbindt aan Army United FC uit Bangkok in de hoogste Thaise divisie.

De Leeuw kwam tot oktober uit voor Ross County in de Schotse Premier League, maar liet zijn contract daar ontbinden omdat hij het er niet meer naar zijn zin had. Daarna was hij even op proef bij NAC, maar dat leverde geen contract voor hem op.

De vleugelaanvaller startte zijn profvoetballoopbaan in 2007 bij RBC. Na vier seizoenen in Roosendaal verhuisde hij naar Cambuur Leeuwarden, waarmee hij in 2013 kampioen werd in de eerste divisie. Daarna verhuisde hij naar Ross County.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwart-Wit dé hockeyploeg van Breda, vrouwen Pelikaan winterkampioen

    Zwart-Wit dé hockey­ploeg van Breda, vrouwen Pelikaan winterkam­pi­oen

    Zwart-Wit verslaat Push op eigen veld en kroont zich tijdelijk tot beste hockeyploeg van de stad. Milan van Baal is met twee goals uitblinker. De hockeysters van Pelikaan mogen zich officieus winterkampioen noemen na een 4-0 zege op Scoop Delft. Door nederlagen van directe concurrenten Rapide en Dopie, staat de jonge Roosendaalse vrouwenploeg drie punten los in de derde klasse B en heeft Pelikaan bovendien een veel beter doelsaldo.