Onder het toeziend oog van Henk van Doremalen komt Luuk Maas juichend als derde over de streep in de Tilburg Ten Miles.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder het toeziend oog van Henk van Doremalen komt Luuk Maas juichend als derde over de streep in de Tilburg Ten Miles. © Pix4Profs / Jules van Iperen

‘Local hero’ Luuk Maas geeft Ten Miles kleur: ‘Eindelijk weer een Tilburger die een bietje mee doet voorin’

In Tilburg werd hét Brabantse drieluik van grote wedstrijdlopen afgetrapt. Het optreden van Luuk Maas in zijn eigen Ten Miles werd alvast gezien als een opsteker voor de Brabantse atletiek.

 1. Harun en Hessel zijn trainers en boezemvrienden van MMA-kampioen Reinier de Ridder: ‘Lol maken en bovenal ook winnen’
  PREMIUM

  Harun en Hessel zijn trainers en boezem­vrien­den van MMA-kampioen Reinier de Ridder: ‘Lol maken en bovenal ook winnen’

  Hij staat moederziel alleen in de ring en vangt zelf alle klappen, toch kan ook MMA-vechter Reinier de Ridder niet zonder zijn team. Al jaren reist hij de wereld rond met zijn boezemvrienden Harun Özkan en Hessel Duijts. Een nadere kennismaking met de twee trainers van ‘The Dutch Knight’. ,,Als ik er niet ben, stapt Reinier de kooi in alsof hij even boodschappen gaat doen.”
 2. Hoe een basketbalclub uit Den Bosch, die zes jaar geleden bijna dood was, op weg is om Europa te veroveren
  PREMIUM

  Hoe een basketbal­club uit Den Bosch, die zes jaar geleden bijna dood was, op weg is om Europa te veroveren

  Terwijl de rest van de wereld in de ban is van het WK voetbal in Qatar, probeert een groepje basketballers uit Den Bosch woensdagavond in Estland om een ronde verder te komen in de Europe Cup. Waar komt het nieuwe succes vandaan bij de roemruchte club die in 2016 maar ternauwernood ontsnapte aan een faillissement? Een verklaring aan de hand van drie belangrijke succesfactoren.