Lindsay van Zundert moet van de KNSB samen met haar coach en familie vooral doorgaan op de weg die haar gebracht heeft tot hier.
Volledig scherm
PREMIUM
Lindsay van Zundert moet van de KNSB samen met haar coach en familie vooral doorgaan op de weg die haar gebracht heeft tot hier. © Carl Mureau/KNSB

Lindsay van Zundert is de eerste en jongste die naar de Spelen gaat: ‘En nu wil ik de vlag dragen ook’

olympische kwalificatieLindsay van Zundert is de eerste Nederlandse sporter die een startbewijs heeft weten te bemachtigen voor de komende Olympische Winterspelen in Peking. Waarschijnlijk is de 16-jarige kunstrijdster uit Etten-Leur daar ook het jongste lid van Team NL. ,,Nu wil ik de vlag nog dragen ook.”

  1. Breda verstevigt tweede plek in Overgangsklasse, Etten-Leur blijft ondanks zege laatste
    hockey

    Breda verstevigt tweede plek in Overgangs­klas­se, Et­ten-Leur blijft ondanks zege laatste

    De hockeydames van Breda hebben de tweede positie in de Overgangsklasse verstevigd. In een wedstrijd die maar één kant op ging werd met 3-0 gewonnen van het stugge Beuningen. De laatste plaats is er nog niet mee verlaten in de eerste klasse B, maar met drie kostbare punten erbij voor de mannen van Etten-Leur, kan dat nog voor de winterstop zomaar veranderen. De 3-1-thuisoverwinning op de studenten van DSHC betekent veel meer dan zomaar drie punten. Een vervelende periode van zes zure nederlagen op een rij is hopelijk hiermee afgesloten.