Volledig scherm
archieffoto

Korfballers DSO staan met lege handen

KORFBAL - De korfballers van DSO verloren zaterdag nipt van Stormvogels (17-16). In dezelfde klasse ging ook VIOS met een punt verschil onderuit: 15-16.

DERDE KLASSE D
Stormvogels - DSO 17-16.
"Een overwinning was terecht geweest, met een gelijkspel had ik kunnen leven, maar we staan met lege handen", baalt DSO-coach Marcel de Jong na de 17-16 nederlaag van zijn ploeg. "Stormvogels is effectiever met de kansen omgegaan, waar wij ze juist hebben laten liggen". Vlak voor tijd maakte de goedspelende Martina Bosters 16-16 en leek een puntendeling aanstaande maar Stormvogels ging met de overwinning aan de haal dankzij het winnende punt in de laatste minuut. "Erg zuur", aldus De Jong.

VIOS - Atlas 15-16.
"We begonnen heel goed aan de wedstrijd maar houden dit niet lang genoeg vast", analyseert VIOS-coach Martin van der Ree. "Een gelijkspel was in mijn ogen terecht geweest.

VIERDE KLASSE H
ELKV/Zevenbergen - Volharding 14-15.

​"Doodzonde", verzucht ELKV/Zevenbergen-aanvoerder Yvonnen van Westenbrugge na afloop, "We hebben kansen gehad maar als je niet als team fungeert moet je er niet raar van op kijken dat je verliest". "Het einde van de wedstrijd was voor ons, maar we hebben de overwinning uit handen gegeven".