Cathelijn Peeters (rechts) liep vrijdag naar de NK-finale op de 400 meter horden. Daarin verdedigt ze zaterdag haar nationale titel.
Volledig scherm
Cathelijn Peeters (rechts) liep vrijdag naar de NK-finale op de 400 meter horden. Daarin verdedigt ze zaterdag haar nationale titel. © Johan Manders

Keuzes Bol pakken gunstig uit voor Peeters: ‘Voor mij is dit ook het hoogst haalbare’

NK atletiekCathelijn Peeters verdedigt vandaag haar Nederlandse titel op de 400 meter horden. Toch was de 24-jarige atlete van Prins Hendrik blij verrast dat ze afgelopen weekeinde in het oranje tenue mocht lopen. ,,De eerste keer, echt bijzonder en heel leuk.”

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Liefde zorgde voor opvallende trainerswissel bij hockeyvrouwen Etten-Leur
  PREMIUM

  Liefde zorgde voor opvallende trainers­wis­sel bij hockeyvrou­wen Et­ten-Leur

  De hockeyvrouwen van Etten-Leur werden in april geconfronteerd met een onverwachte trainerswissel, nadat Chris Ruijs wegens een nieuwe relatie is verhuisd. De keuze mag opvallend genoemd worden. De 28-jarige Vincent Opgelder verhuisde juist van ver naar Breda vanwege de liefde. De nieuwe coach was tot voor kort nog assistent bij de vrouwen van hoofdklasser Bloemendaal. Gelukstreffer of niet, ambitie is er in elk geval genoeg.