Christopher Garia (M) wint de finale 60 meter sprint op het Nederlands Kampioenschap Atletiek. Churandy Martina (L) werd verrassend tweede en Joris van Gool werd derde (R).
Volledig scherm
Christopher Garia (M) wint de finale 60 meter sprint op het Nederlands Kampioenschap Atletiek. Churandy Martina (L) werd verrassend tweede en Joris van Gool werd derde (R). © ANP

Joris van Gool doet in fotofinish op NK 60m indoor mee met grote mannen Garia en Martina

Joris van Gool was zaterdagmiddag in Apeldoorn akelig dichtbij dé sensatie op het NK indoor. In de finale van de 60 meter kregen Christopher Garia en Churandy Martina de 19-jarige atleet uit Rijen pas op de streep te pakken. Alle ieders naam verscheen de eindtijd van 6.70. De fotofinish moest er daarom aan te pas komen in welke volgde ze op het podium mochten. Achter Garia en Martina restte voor Van Gool 'slechts' de derde plaats. 

0 reacties

 1. Drie overvolle dagen Indoor Brabant voor Harrie Smolders: ‘Tijdens thuisconcours word je geleefd’
  PREMIUM
  Indoor Brabant

  Drie overvolle dagen Indoor Brabant voor Harrie Smolders: ‘Tijdens thuiscon­cours word je geleefd’

  Harrie Smolders moest gisteren genoegen nemen met een bijrol tijdens de Rolex Grand Prix. Vooraf hoopte hij zijn prestatie van vorig jaar, tweede tijdens het hoofdnummer, nog te overtreffen. De agenda van de springruiter uit Hooge Mierde puilde uit tijdens The Dutch Masters - Indoor Brabant. Drie overvolle dagen van Smolders in vogelvlucht.
  's-Hertogenbosch, Hooge Mierde