Jola Olympus de boot in tegen hekkensluiter

Eén schamel punt behaalde Jola Olympus in eigen huis tegen de hekkensluiter. IMS/Voltena speelde een wedstrijd met twee gezichten.

Mannen

Tweede divisie D

Cegelec ZUVO - Skunk (1-3).

,,Ik weet wat we kunnen en daar past deze wedstrijd bij", zei trainer-coach Huub van Caam. ,,Het was een leuke pot tegen de titelkandidaat. We gaan onze huid duur verkopen in de degradatiestrijd."

Forza Schouwen-Duiveland - Atak'55 (3-1).

,,Drie sets halen we een goed niveau", zei trainer-coach Jack Koppers. ,,In de eindfase breekt het ontberen van ervaring je op. Spelen we slimmer dan had er zeker meer in gezeten."

Derde divisie A

Jola Olympus - Volley Tilburg 3 1-3.

,,Van onderschatting was geen sprake, omdat we de uitwedstrijd ook verloren (3-2, red.)", zei een balende trainer-coach John Mutsaers. ,,Een beetje meer inspiratie had ons een goed eind op weg kunnen helpen, want het was driemaal 23-25."

VOKO - Sliedrecht Sport 3 (3-1).

,,We begonnen met de verwachting dat het niks zou worden", stelde trainer-coach Mattijs Swolfs, die passer-loper Maarten Hamers met een enkelblessure zag uitvallen tijdens een training. Gus van Haelst (17) verving hem met verve tijdens zijn eerste basisplaats. Aan het eind van set twee begon het écht te lopen bij VOKO en was het een gelopen race.

Vrouwen

Tweede divisie D

VC Volt - IMS/Voltena (2-3).

,,Voor de neutrale toeschouwer was dit een fantastische wedstrijd", zei trainer-coach Guillermo Boogers, die de hand in eigen boezem stak voor het puntverlies ondanks de zege. ,,Ik kreeg de meiden niet scherp. En daar baal ik van."

Derde divisie A

Volley Tilburg 2 - Spie/De Burgst (3-2).

,,Het leek wel of we tevreden waren met twee punten", zei coach Chris Konings. ,,Na de derde set kregen we geen grip op de servicedruk en was de energie op."