Volledig scherm
Clubhelden BN deStem

Johan de Koning (Sprint) pakt koppositie in clubheldenklassement

De clubheldenverkiezing van BN DeStem nadert zijn ontknoping. Er kan nog twee dagen, tot en met woensdag 16.00 uur, gestemd worden.

Vandaag maken wij de laatste tussenstand bekend. En opnieuw is er een wisseling van de wacht aan de kop van het klassement.

De nieuwe leider is Johan de Koning van atletiekvereniging Sprint uit Breda, op wie tot dusver 449 keer is gestemd.

Hij wordt gevolgd door Wim van Houwelingen van de Bredase Rugby Club, die bij de vorige tussenstand nog de nummer 1 was. Van Houwelingen heeft 405 stemmen achter zijn naam.

De huidige nummer drie is Chris Admiraal van voetbalclub Kozakken Boys uit Werkendam met 396 stemmen.

Heeft jouw vereniging ook een echte clubheld? Laat het ons weten. Ga naar bndestem.nl/clubhelden, nomineer en stem op jouw held. Wie weet wint je club dan wel 10.000 euro. Als je nu stemt maak je zelf kans op een Ford Fiesta.

Stemmen kan tot en met 16 november. Op 21 november maakt de redactie bekend wie de titel BN DeStem Clubheld in de wacht sleept. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen, het gemiddelde rapportcijfer en de motivatie (aantal stemmen is dus niet per se doorslaggevend).

De BN DeStem winnaar strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' en de hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn of haar club.