Jet Flapper (midden) in opperste concentratie namens Etten-Leur tegen Zoetermeer. De hockeyster speelde vorig seizoen nog in de kleuren van Breda.
Volledig scherm
Jet Flapper (midden) in opperste concentratie namens Etten-Leur tegen Zoetermeer. De hockeyster speelde vorig seizoen nog in de kleuren van Breda. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Jet Flapper bezorgt Etten-Leur zege, Milan van Baal scoort er vier namens Zwart-Wit

hockeyDe hockeyvrouwen van Etten-Leur, afgelopen zomer gepromoveerd naar de eerste klasse, wonnen thuis met 1-0 van Zoetermeer. Lang domineerden de gasten, maar de thuisclub wist de minimale voorsprong haast op het tandvlees over de streep te trekken. Met de tweede zege op rij klom de ploeg in de eerste klasse B naar de middenmoot. De dames van Breda sleepten hun vierde overwinning in de overgangsklasse binnen. De ploeg versloeg Alecto met 3-1 in eigen huis.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.