Volledig scherm
Het NK driebanden in Berlicum. © BD

Jaspers in kwartfinale NK driebanden tegen Swertz, De Zwart treft Jorissen

Dick Jaspers neemt het zaterdagavond in de kwartfinale van het NK driebanden (de Masters) in Berlicum op tegen Raymund Swertz, die in de poule als tweede eindigde achter Dave Christiani. Kay de Zwart uit Sprundel speelt tegen Jeffrey Jorissen.

Jaspers en De Zwart beleefden beiden een vlekkeloze groepsfase en wonnen al hun partijen. Jaspers deed dat in een poule met Jeffrey Jorissen, Martien van der Spoel en Frans van Schaik, terwijl de Zwart te sterk was voor Glenn Hofman, Roland Uijtdewilligen en Huub Wilkowski. 

In de andere kwartfinales neemt Dave Christiani het op tegen Barry van Beers en staat Jean van Erp tegenover Glenn Hofman.

  1. Zwart-Wit faalt in afwerking tegen Warande, strafcorner nekt Etten-Leur
    hockey

    Zwart-Wit faalt in afwerking tegen Warande, strafcor­ner nekt Et­ten-Leur

    De vrouwen van hockeyclub Etten-Leur hebben in een spannend duel met 0-1 verloren van Westland. De gasten bleken uiteindelijk net wat effectiever met de strafcorner. Effectiviteit in de strafcorners ontbrak eveneens bij Zwart Wit op bezoek bij Warande. Maar liefst acht strafcorners kreeg Zwart Wit in Oosterhout. Toch slaagde de formatie van Rutger Klein er niet in om hieruit te scoren en speelde het doelpuntloos gelijk tegen Warande.