Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

IMS/Voltena kroont zich ondanks nederlaag tot winterkampioen

VOLLEYBAL. Ondanks de nederlaag mogen de volleybalvrouwen van IMS/Voltena zich winterkampioen noemen. Cegelec Zuvo sluit de eerste competitiehelft af als hekkensluiter.

VROUWEN TWEEDE DIVISIE D
VC Velden 2 - IMS/Voltena (3-1).

"Dit kan gewoon niet", zei trainer-coach Guillermo Boogers. "Er zit geen servicedruk achter, passend waren we slecht, verdedigend komen wij de afspraken niet na en aanvallend zijn we onzeker."

MANNEN TWEEDE DIVISIE D
VC Volt - Cegelec Zuvo (3-1).

"De jongens beseffen dat het belangrijk blijft lekker te spelen en hard te werken voor de punten", zei trainer-coach Huub van Caam, die moest improviseren vanwege afwezigen.

EMD - Tooling - Spie/De Burgst (3-1).
"We krijgen geen grip op de sprongservice", zei aanvoerder Frederik Netten, die de 17-jarige debutant Wouter Bisseling aan zijn zijde had. "Daardoor konden zij series maken. Ze zijn een maatje te groot voor ons."

Volley Zuid - Atak'55 (4-0).
"We komen te kort op alle fronten", stelde trainer-coach Jack Koppers, die moest goochelen met de opstelling. "Dit is een wedstrijd om snel te vergeten."

MANNEN DERDE DIVISIE A.
Jola Olympus - Atak'55 2 (4-0).

"We spelen een hele degelijke wedstrijd", zei trainer-coach John Mutsaers, die de eerste set stroef vond gaan. "Dit is een mooie en dik verdiende zege."

VOKO - VCN 2 (3-1).
​"We beginnen dramatisch. De passing is heel erg slecht, maar de setuitslag (19-25, red.) valt mij nog mee", zei trainer-coach Matthijs Swolfs, die libero Roel Mosselveld liet debuteren. "Roel heeft zeker bijgedragen aan de zege.

VROUWEN DERDE DIVISIE A.
ODI - Spie/De Burgst (3-1).

"We beginnen telkens niet goed, waardoor we van een achterstand terug moeten komen", zei trainer-coach Chris Konings. "ODI is uiteindelijk gelukkiger bij beslissende momenten."