Zwart Wit-speelster Demi van de Geer (uiterst rechts) duelleert met een tegenstander van Craeyenhout. Op de achtergrond kijkt ploeggenote Marjolijn van Opstal toe.
Volledig scherm
Zwart Wit-speelster Demi van de Geer (uiterst rechts) duelleert met een tegenstander van Craeyenhout. Op de achtergrond kijkt ploeggenote Marjolijn van Opstal toe. © Pix4Profs-Ron Magielse

Hockeysters Zwart-Wit steviger aan kop, Breda-mannen in doelpuntrijk duel onderuit

hockeyHet ging met veel inzet en moeite, maar de hockeysters van Zwart-Wit hebben op eigen veld ook hun derde duel van het seizoen gewonnen. Tegen Craeyenhout kwam de ploeg al in het eerste kwart op voorsprong en deze 1-0 hield uiteindelijk stand. Daardoor blijft Zwart-Wit aan kop in de eerste klasse B samen met Hudito, dat wel een beter doelsaldo heeft. Komende zondag spelen de lijstaanvoerders in Delft tegen elkaar.

  1. Hockeysters Zwart-Wit trekken derby naar zich toe, Push-heren haken aan na buitenshuis gelijkspel
    hockey

    Hockey­sters Zwart-Wit trekken derby naar zich toe, Push-he­ren haken aan na buitens­huis gelijkspel

    De hockeyderby in de eerste klasse B tussen de vrouwen van Etten-Leur en Zwart-Wit is uiteindelijk door de gasten uit het Ginneken met 2-3 gewonnen. Een kwartier voor het einde stond het nog 2-1, maar uiteindelijk gaven de aanvallende kwaliteiten van de koploper toch de doorslag. De mannen van hockeyclub Push hebben nog altijd aansluiting in de overgangsklasse B. Winst werd bij Naarden uit handen gegeven, maar de 2-2 betekent dat de verschillen in de middenmoot niet groot zijn.