Roosendaal - 17-10-2021 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Pelikaan speelde vandaag de wedstrijd tegen Groen Geel. Matt Kamphuis en Bas Vissers knokken namens Pelikaan voor de bal.
Volledig scherm
Roosendaal - 17-10-2021 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Pelikaan speelde vandaag de wedstrijd tegen Groen Geel. Matt Kamphuis en Bas Vissers knokken namens Pelikaan voor de bal. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Hockeyers van Pelikaan kunnen degradatie eigenlijk niet meer ontlopen: 'Gelukkig is het lekker weer’

Twee overwinningen en één gelijkspel uit zeventien potjes. Dat is de schrale troost voor de heren van MHC Pelikaan. Het hockeyteam uit Roosendaal is officieel nog niet gedegradeerd, maar alles en iedereen weet dat het doek hoe dan ook gaat vallen. ,,Ook de club is al druk bezig met volgend seizoen.”

  1. Loek van der Velden en HC Breda knokken voor laatste kansen: ‘We zijn in het begin te naïef geweest’

    Loek van der Velden en HC Breda knokken voor laatste kansen: ‘We zijn in het begin te naïef geweest’

    De kop is er af in de beslissende serie om handhaving. Maar niet zoals de mannen van hockeyclub Breda het hadden gehoopt. Woensdagavond werd in Leiden tegen eersteklasser Roomburg tweemaal een voorsprong uit handen gegeven, waarna uiteindelijk de thuisclub met 4-3 het eerste duel van de best-of-three wist te winnen. Komend weekeinde moet het nu tweemaal gaan gebeuren voor Breda, om ook na de zomer overgangsklasse te kunnen spelen.