Indy van Vuuren (links) in actie voor Goodflooring-HMC: ,,Normaal zouden we nu naar de laatste wedstrijd aan het toeleven zijn. Maar nu is er helemaal niks."
Volledig scherm
PREMIUM
Indy van Vuuren (links) in actie voor Goodflooring-HMC: ,,Normaal zouden we nu naar de laatste wedstrijd aan het toeleven zijn. Maar nu is er helemaal niks." © Pix4Profs / Joris Knapen

Handbalsters van HMC missen drie titels door corona

Onze kampioenenVan het ene op het andere moment maakte het coronavirus een eind aan alle sportcompetities in Nederland. Ook voor teams die regelrecht op weg waren naar een kampioenschap. In zes afleveringen portretteren wij deze week zes van die teams uit West-Brabant. Vandaag aflevering 4: de handbalsters van Goodflooring-HMC uit Raamsdonksveer.

Het moest een oogstjaar worden voor Goodflooring-HMC. Een seizoen waarin het sterk inzetten op de jeugdopleiding bij de Raamsdonksveerse handbalclub zijn vruchten af zou werpen. Resulterend in drie kampioenschappen: de dames 1 in de hoofdklasse, de dames 2 in de tweede klasse en de dames junioren A in de topklasse. Alle drie die teams waren ook hard op weg naar hun titel. En toen kwam het coronavirus.