Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Geen punten voor Heerlese handballers

HANDBAL - Opnieuw geen punten voor de Heerlese handballers. Thuis werd dik verloren met 26-35 van GHV met coach Rembrandt Lautenslager. De vrouwen deden het een stuk beter. Zij wonnen simpel met 34-21 van NEA na een ruststand van 20-6. Dongen en Witte Ster’75 winnen met ruime cijfers in eigen huis.

MANNEN
TWEEDE DIVISIE
Heerle - GHV 26-35 - Na de valse start van vorige week hadden de mannen van Heerle zaterdagavond in eigen huis wat recht te zetten. Nog steeds met een erg krappe selectie kon Heerle bijblijven tot 8-8 maar daarna was het snel gedaan. Ruststand: 14-20. In het begin van de tweede helft werd het verschil iets kleiner maar GHV wist met snelle tegenaanvallen vrij simpel verder uit te lopen.

HOOFDKLASSE B
Witte Ster - Blerick 25-14.


VROUWEN
TWEEDE DIVISIE B:
Dongen – Verburch 33-19.
"Kwalitatief waren we een maatje te groot’’, aldus trainer Martijn Verhagen. Hij zag zijn ploeg opnieuw winnen. Verhagen: ‘’In de eerste helft waren we nog slordig in afronding en passing, maar dat hebben we in de tweede helft goed hersteld."

HOOFDKLASSE
Heerle - NEA 34-21 - De eerste helft was beslissend voor de winst. NEA kwam er totaal niet aan te pas en scoorde slechts zes keer. Bij Heerle lukte alles en Seyran Kroyan kon rustig achterover leunen. Dat was in de tweede helft duidelijk anders. "De wedstrijd was natuurlijk al gespeeld maar we moeten wel geconcentreerd blijven ballen tot het eindsignaal want tegen betere teams komen we hier niet mee weg" aldus Kroyan.

HOOFDKLASSE D
WHC – HMC 19-14.
ROAC - RHV 16-28.