MMA-vechter Pieter Buist is eerder dit jaar begonnen bij een nieuwe bond (Bellator), maar zonder een keer te vechten is hij zwaar geblesseerd geraakt en er tot volgend jaar juli uit.
Volledig scherm
PREMIUM
MMA-vechter Pieter Buist is eerder dit jaar begonnen bij een nieuwe bond (Bellator), maar zonder een keer te vechten is hij zwaar geblesseerd geraakt en er tot volgend jaar juli uit. © Pix4Profs / Jan Stads

Geen gevecht in Los Angeles, maar een jaar lang revalideren voor MMA-vechter Buist: 'Ik dacht dat mijn knie gebroken was’

MMA-vechter Pieter Buist (34) scheurde vier weken geleden zijn kruisband af. De gelovige Bredanaar kon zijn gedachte er niet van weerhouden om even te denken: ‘Waarom nou ik?’. ,,Nu zie ik het als een volgende test die ik van God heb gekregen. Ik zal laten zien dat ik ook dit kan doorstaan.”

  1. Door crash kelderen voor Bob de Jong ook de kansen op een nieuwe rallytitel
    hellendoorn rally

    Door crash kelderen voor Bob de Jong ook de kansen op een nieuwe rallytitel

    De kans dat Bob de Jong dit jaar zijn nationale rallytitel gaat prolongeren is na de Eurol Hellendoorn Rally een stuk kleiner geworden. De klassementsleider uit Essen moest de strijd zaterdagmiddag staken na een zware crash op het einde van de negende klassementsproef. Vermoedelijk werd De Jong verrast door wat zand in een bocht vlak na de finish, waardoor zijn Hyundai i20 hard van de weg gleed en in een sloot terecht kwam. De leiding in de titelstrijd kon daardoor overgenomen worden door Hans Weijs jr die zijn Ford Fiesta achter de ongenaakbare Fransman Stéphane Lefebvre (Citroën C3) naar de tweede plaats stuurde.