Pix4Profs-Ron Magielse
deelnemers aan de 10 km tijdens haagse beemdenloop ter hoogte van de westerhagelaan
Volledig scherm
Pix4Profs-Ron Magielse deelnemers aan de 10 km tijdens haagse beemdenloop ter hoogte van de westerhagelaan © Pix4Profs-Ron Magielse

Fitte Ralf Seuntjens verrast publiek tijdens Haagse Beemdenloop op vijf kilometer

Niet de winst van Rens van Hooydonk en Birgit Dekkers over 15 kilometer was het gesprek van de dag. Ook ging het na afloop niet over de zeges van Huub Maas en Elke Wouters op de 10 kilometer door de natuur van de Haagse Beemden. Nee, de verrassing van de dag was de flitsende finish op de kortste afstand van de dag van Ralf Seuntjens. 

 1. De Brabantse tropenjaren van The Champ, altijd in maatpak en bordeelsluipers: ‘Hij botste nogal met ons’
  PREMIUM

  De Brabantse tropenja­ren van The Champ, altijd in maatpak en bordeel­slui­pers: ‘Hij botste nogal met ons’

  Hij is nu vooral bekend van zijn wilde Afrikaanse avonturen en opmerkelijke filmpjes in gebrekkig Engels. Maar óók als beginnend trainer was The Champ al een aparte vogel, licht ontvlambaar en ontzettend gek op zichzelf én vrouwelijk schoon. Een terugblik op de Brabantse tropenjaren van Pieter de Jongh (52). ,,Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.”
  's-Hertogenbosch, Waalwijk, Schijndel
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?