Vorig seizoen was er wel een feestje voor de vrouwen van Bristol Team (met linksboven coach Hans Lauwen, tweede van rechts op de bovenste rij Jade Massing en helemaal rechtsonder Griffith Vaissaire) toen de districtsbeker gewonnen werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig seizoen was er wel een feestje voor de vrouwen van Bristol Team (met linksboven coach Hans Lauwen, tweede van rechts op de bovenste rij Jade Massing en helemaal rechtsonder Griffith Vaissaire) toen de districtsbeker gewonnen werd. © Said Ouasti

Eventuele promotie is slechts een troostprijs voor de meiden van Bristol Team

Onze kampioenenVan het ene op het andere moment maakte het coronavirus een eind aan alle sportcompetities in Nederland. Ook voor teams die regelrecht op weg waren naar een kampioenschap. In zes afleveringen portretteren wij deze week zes van die teams uit West-Brabant. Vandaag aflevering 3: de zaalvoetbalmeiden van Bristol Team uit Roosendaal.

Dat is ook wat. Krijgt coach Hans Lauwen van de zaalvoetbalsters van Bristol Team afgelopen week het bericht dat zijn meiden toch nog naar de eredivisie kunnen promoveren als ze willen. Omdat nu al duidelijk is dat er tot dusver te weinig teams zijn die volgend seizoen uit willen komen op het hoogste amateurniveau van Nederland.