Floris Hendrickx (links) maakte in het eerste kwart de gelijkmaker op bezoek bij Schiedam. Zijn ploeg won de kraker bovenin met 2-4. (archieffoto)
Volledig scherm
Floris Hendrickx (links) maakte in het eerste kwart de gelijkmaker op bezoek bij Schiedam. Zijn ploeg won de kraker bovenin met 2-4. (archieffoto) © Pix4Profs-Ron Magielse

Etten-Leur wint hockeytopper van Schiedam, Zwart-Wit stijgt naar tweede plaats in Overgangsklasse

hockeyKoploper waren de hockeyers van Etten-Leur al, met de knappe zege in en tegen Schiedam erbij zijn ze in de eerste klasse B nu ook de ploeg met de minste verliespunten, slechts twee. De Etten-Leurse vrouwen boekten eveneens winst, de derde alweer op een rij. De mannen van Tempo pakten na lange tijd ook weer drie punten en lopen hiermee wat weg van de onderste plaatsen in hun klasse. De mannen van hockeyclub Zwart-Wit hebben met een 1-3 overwinning bij Upward goede zaken gedaan. In de overgangsklasse A stijgt de ploeg naar de tweede plaats.

  1. Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetballers
    PREMIUM
    Column

    Wilfred Genee beging de doodzonde onder voetbal­lers

    Op het kookpunt van het kruisverhoor komt plotsklaps de eindtune. De camera’s zoemen uit, het licht dimt. Uitzending klaar. ‘We moeten naar het Journaal...’ Wat heeft ie het moeilijk zeg, de pedante presentator uit Soest aan tafel bij Op1. Een messcherpe Jeroen Pauw en tafeldame Fidan Ekiz in een prettig aanvullende rol fileren Wilfred Genee met chirurgische precisie. Het slachtoffer kan niets anders doen dan zijn fout(en) erkennen en nóg dieper wegzakken in zijn stoel.