Volledig scherm
archieffoto

ELKV/Zevenbergen staat op juiste moment op

KORFBAL - Het was lang spannend, maar toch slaagde ELKV/Zevenbergen er in te winnen van ZKV. VIOS versloeg Good Luck.

3e klasse K
Good Luck - VIOS 15-19.
"We waren het aan onze stand verplicht van het weekend te winnen", vertelt VIOS-coach Martin van der Ree, "Good Luck is een laagvlieger in onze competitie. We waren op alle fronten beter, de afwerking verliep ook goed waardoor we bij rust al een ruime marge hadden en de tweede helft uit hebben kunnen korfballen".

DSO - KVK 22-25.
"We hebben goed gespeeld en geen kansen weggegeven, maar ook onder druk schoten hun heren steeds raak", aldus DSO-aanvoerder Carola Eland na afloop. Met name voor rust wisten de bezoekers iedere kans te benutten. "Het scoringspercentage bij KVK was ongekend hoog" gaf ook DSO-coach Marcel de Jong toe. De Jong was met name te spreken over de DSO-dames: "Zij stonden deze wedstrijd hun mannetje", aldus De Jong tevreden ondanks de 22-25 nederlaag.

4e klasse H
ZKV - ELKV/Zevenbergen 10-12.
EKLV/Zevenbergen heeft weer twee punten aan het totaal toegevoegd. In een gelijkopgaande wedstrijd stonden de spelers van de fusieclub op het juiste moment op. "Vijf minuten voor tijd stond het 10-10, de trainer coachte fanatiek dat we nu onze beste kant moesten laten zien en dat hebben we gedaan", vertelt ELKV/Zevenbergen -aanvoerder Yvonne van Westenbrugge, "We hebben op de beslissende moment de juiste keuzes gemaakt". Dankzij een een-tweetje met de aanvoerder kon Martijn Mandemakers de 10-11 scoren en met een goed afstandsschot zette Van Westenbrugge de 10-12 eindstand op het scorebord.