Volledig scherm
Christopher Gé © Twins

Een uit drie voor Twins

honkbalDe Glaskoning Twins heeft uit de driekamp met Quick slechts een punt overgehouden. Zaterdag in Oosterhout werd het na een thriller die twaalf innings in beslag nam 5-5. Zondag was Quick met 7-3 de baas. JEKA klopte Hazenkamp.

Door de homerun van Ruar Verkerk werd het 2-0. Een veldfout leverde de 4- 0 op. Starter Mic van de Ven werd geklopt door een van de vijf fouten die zijn veld maakte: 4-2. Brian Biezen zorgde slim voor 5-2. Een triple op Shogo Nakashima bracht de spanning terug tot 5-4 en in de laatste inning viel de gelijkmaker en volgden drie spannende verlengende innings.

Op eigen veld dreunde Quick in de eerste inning vijf honkslagen het veld in op Misja Harcksen (5-5-9-0) en kwam op 3-0. In de vierde inning werd die score verdubbeld. Bob van der Meer tekende voor 6-1. Reynaldo Clara (0-2-5-1) wierp de tweede helft en kreeg door een veldfout een run tegen. In de laatste inning scoorden Christopher Ge en Bram Grooten nog tegen. Dennis de Quint sloeg .750. JEKA won in Nijmegen met 5-7 van Hazenkamp met Kyron Pattché als winnend werper.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement