Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Dubbele nederlaag voor Symmachia

VOLLEYBAL - Zowel de mannen als de vrouwen van Krafwell Symmachia gingen onderuit.

De mannen verloren in de Tweede divisie D Kraftwell met 0-4 van Volley Zuid 0-4. „We zijn niet in de buurt van ons niveau gekomen”, baalde Kraftwell-coach Roeland.

De vrouwen verloren in de Tweede divisie D bij VCN met 4-0. Door blessures moest coach René van Nielen zijn opstelling wat wijzigen: „De eerste set was erg onwennig daardoor. Daarna komen we goed in het spel maar maken we op de beslissende punten te veel fouten door voorzichtigheid.”

ROWI
​De mannen van ROWI verloren in de Derde divisie A met 1-3 van Volley Tilburg 2. „De tegenstander was degelijker, wij kwamen daardoor vandaag niet aan ons spel toe”, verklaart ROWI-aanvoerder Werner Lambert na de nederlaag. „Onze pass werd ontregeld, daardoor konden we te weinig punten scoren.”

Na nederlagen in de eerste drie sets met 18-25, 24-26 en 20-25 zat de ploeg uit Etten-Leur de laatste set beter in de wedstrijd waardoor ze toch nog een punt binnen haalden. „We hadden het iets anders neergezet en dat pakte goed uit”, licht Lambert toe.

De mannen van Atak’55 verloren thuis in Tweede divisie D met 0-4 van Next Volley Dordrecht 2.

In de Derde divisie A verloor Jola met 1-3 van Voleco. De ploeg van John Mutsaers kon middenmotor Voleco slechts één set bijbenen. VOKO ging onderuit met 2-3 tegen City Bril Krimpen 2 2-3.

De vrouwen van Voltena wonnen met 2-3 in de Tweede divisie D bij Havoc. In de Derde divisie A won De Burgst bij Next Volley Dordrecht - met 1-3. „Een verdiende overwinning, door concentratieverlies geven we helaas één set weg”, aldus De Burgst-coach Chris Konings.