Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Dongen 'in dromenland', bliksemstart helpt Heerle

HANDBAL - De Dongense dames hielden hun hoofd niet bij de wedstrijd. Ze verloren terecht.

MANNEN
Tweede divisie
Heerle - Atomium'61 39-34
Heerle kende een bliksemstart, 5-1, en die marge werd alleen maar groter tot de ruststand van 24-17.

Hoofdklasse B
Dongen - Vlug en Lenig 33-18.
Geen enkele moeite had Dongen met Vlug en Lenig. Geen moment is Dongen in gevaar geweest.

VROUWEN
Tweede divisie B
Dongen - Oliveo 27-30. Dongen was nog te veel bezig met de gewonnen bekerwedstrijd van afgelopen donderdag. „Ze waren in dromenland. Zo slecht hebben we nog nooit gespeeld.” Trainer Martijn Verhagen was beduidend minder positief over zijn team dan in de eerste weken van de competitie.

Hoofdklasse D
NEA - HMC 21-27.
„Yeey, onze eerste uitwinst”, aldus Barbera Quist. HMC had geen moeite met NEA al wisten ze niet echt weg te lopen van de tegenstander. „Lissa Wijnen en Denise Pagie speelden echt een goede wedstrijd. Al snel was duidelijk dat we de betere waren.”

Schipluiden - RHV 17-25.
Volgens Marco Dikse had de teller met gemak op de veertig doelpunten kunnen staan. „Het was een dik verdiende overwinning van een matig spelend RHV. Het moet de komende weken echt beter.”

Hoofdklasse
Heerle - WPK/Westlandia 2 23-20
De eerste helft was weer goed voor de vrouwen van Heerle maar daarna was er in het tweede half uur toch weer sprake van een vorm van gemakzucht bij de ploeg van Seyran Kroyan. „Gelukkig waren de bezoekers niet in staat om te profiteren van de vele kansen die we misten in het tweede deel”, aldus Esther de Kok.