Dick Jaspers, hier op weg naar zijn laatste overwinning van 2019 bij het kersttoernooi in Zundert, jaagt in Berlicum op zijn 21ste Nederlandse titel in het driebanden.
Volledig scherm
Dick Jaspers, hier op weg naar zijn laatste overwinning van 2019 bij het kersttoernooi in Zundert, jaagt in Berlicum op zijn 21ste Nederlandse titel in het driebanden. © Pix4Profs/René Schotanus

Dick Jaspers naar kwartfinales bij Masters driebanden

Dick Jaspers heeft zich vrijdagavond als eerste geplaatst voor de kwartfinales van de Masters driebanden in Berlicum. De titelverdediger uit Sint Willebrord won in zijn tweede poulewedstrijd met 40-29 in 20 beurten van Jack Wijnen uit Dongen.

  1. Twins ziet duel gestaakt worden in drieluik en klimt naar vierde plaats
    honkbal

    Twins ziet duel gestaakt worden in drieluik en klimt naar vierde plaats

    Met overmacht won Twins de thuiswedstrijd tegen Quick met 9-1 via zeventien honkslagen en elf man die op de honken achterbleven. De uitslag had hoger uit moeten vallen. Een dag later brak het niet kunnen scoren de Oosterhouters op. Nu bleven dertien slagmensen geparkeerd op de honken, werd maar driemaal gescoord en onnodig met 7-3 verloren. Die ene winstpartij is wel goed voor een klim naar de vierde play-off plaats op de ranglijjst.