Volledig scherm
PREMIUM
Denise Betsema. © BELGA

De ver-van-mijn-bed-show van veldrijdster Denise Betsema: ‘Parkoers heeft iets weg van Texel’

NK veldrijdenIneens was ze daar: Denise Betsema. Vanuit Texel bestormde deze 25-jarige moeder van twee kinderen afgelopen najaar flitsend de top van het veldrijden. De wereldtitel lonkt voor @deniesoverseas, zoals haar naam op Twitter luidt. Maar morgen eerst het ‘mini-WK’ in Huijbergen.

Zomaar een Vlaamse reactie op het internet onder een online-verslag van een door Denise Betsema gewonnen veldrit: ‘Toçh weer heerlijk om te constateren dat deze pittige vrouw vanuit Texel Vlaanderen komt laten zien hoe je een veldrit moet rijden. Ontwapenend, verrassend en inderdaad ook nog eens leuk en fris om naar te kijken. Wat een verschil met Vlaams zuurpruimpje Sanne Cant. Als je alle podiumfoto’s van haar bekijkt lijkt ze net wakker en loopt ze als de zus van onze kolenboer vroeger, die zelfs ook de zakken mee binnen gooide…’

  1. Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpuntrijk gelijkspel bij Tempo
    hockey

    Koploper Breda lijdt eerste nederlaag tegen vrouwen van Warande, doelpunt­rijk gelijkspel bij Tempo

    De vrouwen van hockeyclub Breda hebben in de eerste klasse B tegen streekgenoot Warande hun eerste nederlaag geleden. Op eigen veld werd het 0-2. De mannen van Breda en Zwart-Wit kwamen tot winst. De vrouwen van hockeyclub Etten-Leur hebben hun eerste zege beet van 2019, waarmee ze in het spoor blijven van de bovenste twee plaatsen. De mannen verloren jammerlijk in en tegen Rijswijk.