Gerwin de Regt. foto René Schotanus/het fotoburo
Volledig scherm
Gerwin de Regt. foto René Schotanus/het fotoburo

De Regt klopt Van der Velde in Ronde van Hank

WIELRENNEN - In de laatste ronde van de Ronde van Hank rekende Gerwin de Regt af met zijn medevluchter Alain van der Velde.

 1. Breda verstevigt tweede plek in Overgangsklasse, Etten-Leur blijft ondanks zege laatste
  hockey

  Breda verstevigt tweede plek in Overgangs­klas­se, Et­ten-Leur blijft ondanks zege laatste

  De hockeydames van Breda hebben de tweede positie in de Overgangsklasse verstevigd. In een wedstrijd die maar één kant op ging werd met 3-0 gewonnen van het stugge Beuningen. De laatste plaats is er nog niet mee verlaten in de eerste klasse B, maar met drie kostbare punten erbij voor de mannen van Etten-Leur, kan dat nog voor de winterstop zomaar veranderen. De 3-1-thuisoverwinning op de studenten van DSHC betekent veel meer dan zomaar drie punten. Een vervelende periode van zes zure nederlagen op een rij is hopelijk hiermee afgesloten.
 2. Jan Maas eindelijk prof, ‘en dan nog wel bij zo'n mooie ploeg’

  Jan Maas eindelijk prof, ‘en dan nog wel bij zo'n mooie ploeg’

  Jan Maas heeft op zijn 25ste eindelijk een profcontract te pakken. ,,En dan nog wel bij zo'n mooie ploeg", zegt de Huijbergenaar over zijn transfer naar het Australische BikeExchange. Maas wordt er de ploeggenoot van onder meer Michael Matthews, Simon Yates en Luke Durbrigde. ,,Het is lekker dat het nu wordt beloond", zegt de West-Brabander over alles wat hij de laatste jaren heeft gedaan om profwielrenner te worden.