Twee blije zusjes nadat Myke van de Wiel (rechts) de T Meeting in Tilburg heeft gewonnen met een totaal van boven de 6000 punten. Anne eindigde als derde.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee blije zusjes nadat Myke van de Wiel (rechts) de T Meeting in Tilburg heeft gewonnen met een totaal van boven de 6000 punten. Anne eindigde als derde. © Ad Pertijs

Bredase zusjes Van de Wiel zijn nog niet te oud voor de volgende stap: ‘Er is nog veel progressie te halen’

De carrière van de Bredase tweeling Anne en Myke van de Wiel (24) kwam vorig jaar in een stroomversnelling. Er zit volgens de twee nog veel meer in. Dit weekeinde trappen ze samen het seizoen af op het NK meerkamp. Anne gaat voor het podium. Myke hoopt dat een peesblessure niet te veel roet in het eten gooit. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.